της Βίκυς Κατράνα

 

 

Σε κλίμα ανανέωσης και αισιοδοξίας πραγματοποιήθηκε η εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση της Ε.Σ.Ε.Π.Η.Μ.Β.Ε. (Ένωση Συντακτών Εφημερίδων Περιοδικών και Ηλεκτρονικών Μέσων Βορείου Ελλάδος) στον φιλόξενο χώρο των γραφείων της στην Θεσσαλονίκη.

Πολλά μέλη προσήλθαν στη Συνέλευση, η οποία πραγματοποιήθηκε σε εξαίρετο κλίμα και αποτέλεσε ευκαιρία ενημέρωσης, ανταλλαγής ιδεών αλλά και έναυσμα για νέα και δυναμική εκκίνηση.

Η πρόεδρος Κυριακή Πουλασιχίδου ανέφερε ότι “Οι ενεργοί δημοσιογράφοι πρέπει να συνεχίσουνε τον αγώνα υπέρ της ενημέρωσης με συνέπεια, καθώς αυτή συμβάλλει στην βελτίωση της κοινωνίας. Σας ζητώ να υπερασπίζεστε την αλήθεια και να αγωνίζεστε για την Δημοκρατία, κρατώντας αποστάσεις από την εμπορευματοποίηση της ενημέρωσης” ανέφερε χαρακτηριστικά. Όσον αφορά στην λειτουργία της Ένωσης για το 2022 τόνισε ότι “πήγαμε καλά χάρη στη συμβολή δραστηριοτήτων των μελών του Δ.Σ. και στην συνέπεια των περισσοτέρων μελών αναφορικά με τις οικονομικές τους υποχρεώσεις που αποτελούν την μοναδική πηγή εσόδων μας.” Επίσης στον απολογισμό αναφέρθηκαν όλα όσα έχουν επιτευχθεί, όπως ο εκσυγχρονισμός λειτουργίας της Ένωσης, η εξωστρέφεια, και η ανανέωση του δυναμικού της.

Στη συνέχεια έγινε η κοπή της καθιερωμένης Βασιλόπιτας.

 

 

 

Από Esep8